Akupunktur hjælper mod diskusprolaps

Mange danskere lider af diskusprolaps, og det kan være svært at lindre smerterne ved det. Ofte kan det tage flere måneder, måske endda år, før man oplever en lindring af smerterne. Akupunktur derimod er særligt godt som behandling mod diskusprolaps i lænden

Akupunkturklinikken Acunova har specialiseret sig i at lindre smerterne ved diskusprolaps. De har udviklet deres egen akupunkturform, der bygger på kendte, traditionelle akupunkturpunkter og punkter, de selv er kommet frem til. Det giver en god og effektiv behandling, der virker på overraskende kort tid. Nogle begynder at få færre smerter allerede efter den første uge, de er startet i akupunkturbehandling hos Acunova.

Når du begynder et behandlingsforløb med akupunktur, er det meget individuelt, hvor lang tid, der går, inden du kan mærke en bedring. Man kan derfor ikke sige, at du skal have så og så mange behandlinger for at blive rask. Et akupunkturforløb vil altid være individuelt. 

Akupunkturen kan både mindske smerterne og give en større bevægelsesfrihed til patienterne. Begge er vigtige for at kunne leve et godt liv – og det er jo det, der er meningen med det hele. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Der er derfor god mulighed for at komme til klinikken, lige meget hvor i landet du kommer fra useful site

Emilie Jacobsen