lændesmerter kan lindres

For mange så er lændesmerter bare noget, som man har valgt at leve med, man smertebehandler og så prøver man at holde ryggen og lænden i gang, som man nu kan, og håber på det bedste. Tidligere ville man måske have opereret, men der er langtidsudsigtene lige så dårlige, som de var den gang, så kun i meget alvorlige tilfælde vil man i dag vælge operation.

Vi har dog en stor erfaring med behandling mod diskusprolaps i lænden med akupunktur og siden 1986, hvor vi behandlede den første, har mange af vore kunder haft stor glæde af at få sat nåle af vore behandlere og få en hverdag, hvor de kan bevæge sig mere frit og få overskud og lyst til at kombinere vores behandling med den konventionelle styrketræning, som på sigt vil kunne gavne og holde ryggen sund og rask.

Vores behandling vil for de fleste have en næsten umiddelbar gavnlig effekt, og hvis der mod forventning efter behandlinger ikke er en effekt, så vil vi stoppe behandlingerne. Men for hovedparten af vore patienter har behandlingerne efffekt hurtigt.

Så hvorfor gå rundt og have ondt, der er lindring at få, det er bare med at finde vores hjememside og se, om vi måske også kan hjælpe dig.

Jørgen Rasselnberg