Slidgigt kan afhjælpes.

Slidgigt får alle på et eller andet tidspunkt i deres liv, men selvom lægerne giver op, så er der hjælp at få for mange. Vi har siden 1984, hvor vi behandlede en landmand med slidgigt i lænden, vidst, at akupunktur kan have en endog meget god effekt.

Faktisk så er det en af de behandlinger, som vi udfører flest af i vores klinikker, og vi har for de flestes vedkommende en god effekt, og mange får en hverdag, som bliver væsentligt forbedret, efter vi har behandlet dem navigate to this site.

For mange vil der komme en udvikling, hvor smertestillende til sidst ikke kan gøre mere, og så er der mange, som ikke aner deres levende råd. På vores hjemmeside kan du se en video med en af vores patienter, som var nået netop hertil, og som nu efter behandling har fået det så godt, hun igen kan dyrke motion og stå op og male i op til 1,5 timer, en klar forbedring i forhold til hendes tidligere tilstand.

Så lider du af ondt i lænden og har prøvet alt andet, så er det hos Acunova du skal søge hjælp. Vi står klar til at hjælpe dig, og har du spørgsmål, så er vi klar til at besvare dem, så du ved, du er i sikre hænder.

Jørgen Rasselnberg