Akupunktur kan hjælpe mod diskusprolaps-problemer

De normale behandlingsmetoder efter et diskusprolaps kan være utroligt tidskrævende og med lille effekt d48rmrb. Mange læger anbefaler anbefaler styrketræning af ryggen og i yderste konsekvens en operation, hvis der ikke er fremgang. Et alternativ kan dog være akupunktur. Hos Boel Akupunktur har de udviklet metoder, hvor de via akupunktur kan opnå rigtig gode resultater og dette rigtigt hurtigt cheap antabuse 500 mg.

En diskusprolaps er, når skallen i de diskus, der er en del af rygsøjlen kollapser og den bløde geleagtige masse i selve diskus presses ud i rygmarvskanalen. Dette kan være utroligt smertefuld i ryggen, og smerten kan stråle ud i arme og ben, og du kan faktisk miste kontrol af flere kropsfunktioner efter en diskusprolaps.

Boel Akupunktur er blandt verdens førende i behandling med akupunktur. Klinikkerne med afdelinger i både Aulum i Midtjylland, i Odense og i København. På klinikerne er de eksperter i specielt sportsskader, og har mange vindere af internationale medaljervinderne blandt patienterne. Men hos Boel kan de behandle for mange andre lidelser. Blandt disse er altså smerterne i forbindelse med diskusprolaps. Efter få behandlinger er der typisk meget store fremskridt og en klart mindre smerte.

Via http://acunova.dk//diskusprolaps-i-ryggen/ kan du læse meget mere om de muligheder, du har for at få behandling for diskusprolaps hos Boel Akupunktur.

Kenneth Kristensen