Har du ondt i lænden? Prøv med akupunktur!

Rigtig mange danskere lider af smerter i lænden, og hos nogle er smerterne så slemme, at de må sygemelde sig fra arbejde og blive liggende i sengen. Smerterne kan skyldes en diskusprolaps i lænden, slidgigt i ryggen eller noget helt andet. Uanset hvad årsagen til smerterne er, så kan det være et stort problem i hverdagen. Mange er tvunget til at spise smertestillende medicin og kan ikke deltage i almindelige hverdagsopgaver. Derfor er vi hos Boel Akupunktur utroligt glade for, at vi har fundet en behandling af lændesmerter, der virker – og som virker effektivt!

Behandlingen består af en moderne form for akupunktur, som vi kalder AcuNova. Denne behandlingsmetode har vi mange års erfaring med, og vi oplever gang på gang, at den virker hurtigt og effektivt. Langt størstedelen af vores patienter kan efter kun få behandlinger gå hjem helt uden smerter og fortsætte deres hverdag. Behandlingen udføres af vores dygtige akupunktører, som er blandt Danmarks mest erfarne. 

På hjemmesiden kan du læse mere om Boel Akupunktur og vores behandling af lændesmerter. Her kan du også bestille tid til din første behandling på en af vores klinikker. Har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak!

Maria Laugesen