Du kan opnå hurtig bedring fra diskusprolaps med akupunktur

At blive ramt af en diskusprolaps kan virkelig være en virkelig smertefuld oplevelse. Ved en diskusprolaps kan der både være lokale smerter i ryggen, smerter som stråler ud i en arm eller et ben, lammelser musklerne, føleforstyrrelser i dele af en arm eller et ben eller faktisk også manglende kontrol med afføring og vandladning. Der kan være tale om så slemme smerter, at almindelig smertestillende medicin næsten ikke hjælper.

En diskusprolaps er en udposning af en diskus, der trykker ind i mod rygmarvskanalen. Rygsøjlen er opbygget af knogler med bruskskiver, kaldet diskus imellem. Diskus har som formål at øge bevælgelsesfriheden i rygsøjlen. Disse består af to dele, nemlig kernen og en bindevævsskal, der skal holde de hele på plads click this over here now. Hvis skallen bliver svækket, kan den revne og kernen presses derpå ud i rygmarvskanalen. Dermed er der opstået en diskusprolaps.

Behandlinger af diskusprolaps er noget komplekst. Tidligere opererede man ofte i forsøget på at aflaste trykket på nerverne. Men dette kan give yderligere problemer med ryggen. Derfor anbefaler mange læger styrketræning. Men der findes et alternativ. Hos Boel Akupunktur har de god erfaring med en akupunktur behandling, hvor der opnås hurtige resultater. Allerede efter få behandlinger er der fremgang.

Se mere om hvordan du kan få behandlet din diskusprolaps med akupunktur via http://acunova.dk//diskusprolaps-i-ryggen/.

Kenneth Kristensen