Akupunktur mod diskusprolaps i ryggen

En diskusprolaps i ryggen beskriver en situation, hvor en af de små bruskskiver (diskus), der sidder mellem rygsøjlens knogler, er gledet ud accutane dosage. Herved kan den komme til at trykke på en nerverod, og dette kan give meget smertefulde symptomer. Ofte oplever patienterne lokale lændesmerter eller smerter i andre dele af ryggen, udstråling af smerte til arme eller ben, lammelse af muskler, føleforstyrrelser på visse områder af arme eller ben mm. Mens lægerne stadig vælger at operere i enkelte tilfælde, så tilbydes de fleste patienter en behandling, der består i smertestillende medicin og længerevarende forløb med styrketræning.

Hos Boel Akupunktur vil vi gerne tilbyde et alternativ! Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores dygtige og erfarne behandlere står altid klar til at hjælpe dig. Ved at behandle patienter med lændesmerter med akupunktur vil vi se en bedring efter kun en uge. Ser vi mod forventning ikke bedring på det tidspunkt, så vælger vi ofte at standse behandlingsforløbet. På den måde undgår du at ende i uoverskueligt lange behandlingsforløb.

Er du interesseret i at læse mere om lændesmerter og diskusprolaps, så klik ind på http://acunova.dk//diskusprolaps-i-ryggen/. Her kan du også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om deres oplevelser og resultater med behandlingerne. 

Maria Laugesen