Akupunktur mod ondt i lænden

Hos Boel Akupunktur er vi eksperter i moderne og traditionel kinesisk akupunktur moved here. Faktisk er vi en af Europas førende klinikker på området, og vores behandlere er meget kompetente og erfarne. Vi behandler en lang række lidelser og sygdomme gennem akupunktur, hvor vi indsætter små, tynde nåle på specifikke punkter på kroppen eller i ansigtet.

Vi har blandt andet rigtig gode erfaringer med at behandle lændesmerter af forskellig art. En af de lidelser, vi har oplevet utrolig gode resultater med at behandle, er diskusprolaps i ryggen. Dette er en tilstand, lægerne ofte ikke kan gøre andet ved end at anbefale smertestillende medicin og længerevarende træningsforløb. Det vil vi ikke acceptere hos Boel Akupunktur, og derfor vil vi gerne tilbyde vores hjælp! Vi vil se resultater hos vores patienter efter kun en uge i behandling!

Så døjer du med en diskusprolaps i ryggen eller andre typer af lændesmerter, så kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig. På http://acunova.dk//diskusprolaps-i-ryggen/ kan du læse mere om tilstanden, og du kan høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan vi har hjulpet dem. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan sammen kan finde den bedste løsning!

Maria Laugesen