Akupunktur mod lændesmerter

Døjer du, ligesom mange andre danskere, med ondt i lænden? Så står vi hos Boel Akupunktur klar til at hjælpe dig!

Vi har bl.a. gode erfaringer med at behandle patienter, som har en diskusprolaps i ryggen. Ved denne tilstand oplever patienten ofte stærke lændesmerter, som ofte kan stråle ud i benene eller armene. Der kan desuden opstå føleforstyrrelser i disse områder, svækkelse af muskler eller besvær med kontrol af vandladning og/eller afføring. 

I dag tilbyder lægen for det meste ikke nogen behandling, men anbefaler styrketræning som lindring mod smerterne. Dette er dog en langvarig proces, og smerterne kan i mellemtiden blive helt uudholdelige. Derfor vil vi hos Boel Akupunktur ikke acceptere dette, og vi vil se en bedring af vores patienter efter allerede en uge i behandling. Vi anvender traditionel og moderne kinesisk akupunktur til at lindre smerterne hos vores patienter med diskusprolapser. 

Du kan læse mere om vores behandlinger på Acunovas hjemmeside, hvor du desuden også kan høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbene. Besøg os i dag og lær mere eller ring til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i lige netop din situation. Vi er altid klar til at lytte! 

 

Maria Laugesen