Lændesmerter

Rigtig mange danskere døjer med lændesmerter på et eller andet tidspunkt i livet. For nogle er det ikke noget, der generer dem i hverdagen, men for andre kan det medføre problemer og smerter, som begrænser dem i deres dagligdag. Hos Acunova vil vi gerne hjælpe patienter, der lider af smerter og ønsker lindring. 

Vi tilbyder akupunktur til behandling af lændesmerter. Vores behandlere er meget dygtige og har stor erfaring på området about his. Hos os har vi mange tilfælde på patienter, der har set store bedring efter behandlingerne – allerede på meget kort tid endda! 

En væsentlig, og til tider meget alvorlig, årsag til ondt i lænden kan være en diskusprolaps i ryggen. I dag anbefaler lægerne motion som den vigtigste behandling og udfører sjældent operationer længere. Hos Acunova mener vi dog, at du som patient skal opleve bedring allerede efter en uge i behandling, og det mener vi at kunne opnå med akupunktur.

En anden årsag til smerterne kan være gigt i lænden. Igen er dette noget, vi kan tilbyde at hjælpe dig med. Vores akupunktører har rigtig gode erfaringer med patienter, som har oplevet stor smertelindring efter behandlingerne. 

Klik ind på vores hjemmeside eller kontakt os i dag for at høre mere om vores behandlinger og tilbud. 

Maria Laugesen