Behandling af lændesmerter

Op mod halvdelen af alle danskere vil i løbet af deres liv opleve alvorlige smerter i ryggen. Det kan for eksempel være lændesmerter, som vanskeligt kan behandles med konventionel medicin. I disse tilfælde kan akupunktur være et godt alternativ, der i mange undersøgelser giver gode resultater. http://acunova.dk/ har mange års erfaring i smertebehandling med akupunktur, og lændesmerter er en af de ting, de ofte har stor succes med at behandle.

Lændesmerter kan skyldes flere forskellige ting. For eksempel diskusprolaps, slidgigt og iskias. Fælles for de tre problemer er, at de kan være yderst smertefulde, rigtig mange danskere rammes af dem og ofte kan traditionel medicin ikke gøre særligt meget ved problemet. Og her kommer akupunkturen ind i billedet. Hos Acunova.dk ser de nemlig meget lysere på problemer med smerter i lænden, som de erfarne akupunktører har behandlet siden begyndelsen af 80’erne.

For mange vil akupunktur kunne erstatte smertestillende medicin, og give mobiliteten tilbage, mens den for dem, der er hårdere ramt gennem mange år, ofte vil kunne give for eksempel nattesøvnen tilbage. Akupunktur er ikke smertefuldt i sig selv, og hos Acunova.dk giver de erfarne akupunktører gerne uforpligtende råd og vejledning, inden du beslutter dig for om akupunktur er noget for dig.

Dennis Jensen