Håb for dig med diskusprolaps i lænden

Når man har fået konstateret diskusprolaps i lænden, kan udsigterne virke håbløse. Det er ikke for sjov at skulle omstille sig fra en aktiv tilværelse uden smerter, til en tilværelse, hvor kroniske smerter og daglig medicin er en del af hverdagen. Heldigvis er der hjælp at hente i alternativ behandling, hvor akupunktur har skabt flotte resultater i behandlingen af smerter i ryggen og lænden i forbindelse med diskusprolaps. 

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, som har afdelinger i Jylland og i hovedstaden. De er et familieforetagende, hvor hele personalet arbejder passioneret for at skabe bedring hos klienterne, som kommer til fra hele landet med deres skavanker og lidelser. Kategorierne spænder bredt, når det kommer til de lidelser, der kan påvirkes og helbredes af et intensivt akupunkturforløb. Der kan bl.a. være tale om gigt, sportsskader, uro i benene, nervebetændelse, åreforkalkning, migræne, grøn stær og meget mere antabuse dosage. Heriblandt altså også lændesmerter i forbindelse med diskusprolaps, som langt hen ad vejen kan overvindes med en professionel behandling fra klinikken. Læs mere om behandlingsforløb på deres hjemmeside, hvor du også kan se videoer med beretninger fra tidligere patienters positive resultater efter behandlingen. 

Kontakt Boel Akupunktur for en uforpligtende, indledende samtale, og begynd rejsen ud af smerterne med en behandling mod diskusprolaps i lænden .

Helle Jensen